Ik heb nog een factuur openstaan en wil mijn website verhuizen

Wanneer je nog een factuur open hebt staan en je account is geblokkeerd dan dien je eerst je facturen te voldoen. Daarna wordt je account gedoblokkeerd en kun je je domeinnaam verhuizen. Vergeet niet je dienst te beeindigen wanneer je verhuist bent! Je kunt hier al je openstaande facturen voldoen.
  • Domeinnaam, Verhuizen, Facturen
  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Help, mijn website is geblokkeerd!

Heel vervelend dat je account is geblokkeerd. Je zult ongetwijffeld wel weten dat wij ook kosten...

Waar vind ik mijn facturen?

Wanneer je op zoek bent naar je facturen dan kun je inloggen in je administratie panel. Hier vind...