Heel vervelend dat je account is geblokkeerd. Je zult ongetwijffeld wel weten dat wij ook kosten maken om de webhositng voor je in stand te houden. Om deze reden blokkeren wij dan ook je account wanneer je na je factuur en de twee aanmaningen nog niet betaald hebt. Om je website weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen dien je al je facturen zo snel mogelijk te gaan betalen. Wanneer je bent ingelogd dan zie je hier een overzicht van de te betalen facturen en de betalingsmogelijkheden.
  • Betaling