Inloggen op mijn email

Je bent onderweg, hebt je email niet ingesteld op je mobiele smarthpone maar bent toch erg benieuwd of je nog nieuwe emails ontvangen hebt. Uiteraard hebben wij daar een goede oplossing voor. namelijk webmail. Via onze webmail kun jij overal in de wereld 24/7 al jouw emails lezen en versturen en word je niet belemmerd in je werk.

Wat is webmail?

Webmail is een online programma of website waar jij, overal ter wereld vanaf elk apparaat, computer of zelfs mobiele telefoon al jouw email kunt lezen en versturen. Je hoeft enkel je emailadres en bijbehorend wachtwoord in te voeren waarna jij volledig toegang hebt tot jouw volledige email. Hierin kun jij ook gebruik maken van al jouw contact personen.

Waar log ik in op de webmail?

Dat klinkt goed. Maar waar log ik nou eigenlijk in op webmail? Goeie vraag. Om webmail te kunnen gebruiken, moet je domeinnaam gekoppeld zijn aan een hosting pakket bij Shopies.nl. De email moet namelijk uitgelezen en verstuurd kunnen worden en dit gebeurd via de veilige en snelle email servers van Shopies.nl. Zodra jouw domeinnaam gekoppeld is aan een hosting pakket bij Shopies.nl, kun jij jouw webmail op elke plek in de wereld bereiken via de urls: of http://www.jouwdomeinnaam.nl/webmail . Uiteraard vervang je jouwdomeinnaam.nl voor je eigen persoonlijke domeinnaam.

Voordelen webmail

• Je hebt geen email programma nodig en kunt je email overal ter wereld uitlezen
  • Je email blijft veilig opgeslagen op de veilige servers van Shopies.nl
  • Eenvoudig en snel in gebruik

• email