Dringende Update: Mogelijk Beveiligingslek in WooCommerce Ontdekt!

Vanavond, op 10 juni 2024 om 19:15 uur, werd bekend dat er een mogelijk beveiligingslek zit in WooCommerce. Als reactie hierop heeft WooCommerce direct een update uitgevoerd. Als je deze plugin op je website gebruikt, wordt sterk aangeraden deze zo snel mogelijk te updaten. Voor het volledige artikel, klik hier: Lees Meer Heb je een ... Lees verder »

10e Jun 2024
Storing 13-05 - opgelost

Beste Klant,

Op 1 van onze servers ervaren we op het moment een storing. Het kan zijn dat je website niet toegankelijk is op dit moment.

We zijn druk bezig dit op te lossen. Excuses voor het ongemak

Groet!

13e Mei 2024
Gmail issues

Gmail e-mails niet afgeleverd

In onze logs zagen we dat de klanten naar wie wij e-mails hebben uitgestuurd de afgelopen dagen met een gmail adres dat deze niet altijd goed zijn aangekomen. Weet dat wij hier druk mee bezig zijn om dit op te lossen. Wanneer dit is opgelost zullen we de betreffende e-mails nasturen.

 

 

8e Jun 2023
Prijswijziging mei 2023

Beste klant, Graag willen we je op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot de verlengingskosten. Helaas hebben onze kosten in 2022 opnieuw een aanzienlijke stijging doorgemaakt en we verwachten dat deze blijven stijgen vanwege de gestegen kosten in onze branche en de aanhoudende inflatie. Zo is bijvoorbeeld de prijs ... Lees verder »

10e Apr 2023
1 2